Nimeke: | Vähemmän lihaa — Kohti kestävää ruokakulttuuria | ||
Tekijät: | Mattila, Hanna (Toimittaja) | ||
Tuotetunnus: | 9789524953887 | ||
Tuotemuoto: | Pehmeäkantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 32,00 € 5,00 € (4,55 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Gaudeamus |
Painos: | 2016 |
Julkaisuvuosi: | 2016 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 223 |
Tuoteryhmät: | Terveys ja hyvinvointi Yhteiskunta Ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuus Terveys ja hyvinvointi Suomessa Muuttuva työ ja talous Turun kirjamessut 29.9.–1.10. |
Kirjastoluokka: | 67.7 Elintarviketeollisuus |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | ruoka, eettisyys, kasvisruoat, liharuoat, ruokavaliot, kestävä kehitys, ekologisuus, alkutuotanto, elintarviketeollisuus, ruokakulttuuri, terveysvaikutukset, lihantuotanto, ympäristövaikutukset |
![]() |
E-kirja, 2016 EPUB |
23,00 €
|