Työelämän myytit ja todellisuus

Pyöriä, Pasi
Nimeke: Työelämän myytit ja todellisuus
Tekijät: Pyöriä, Pasi (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524954242
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 236
Tuoteryhmät: Talous
Yhteiskunta
Johtaminen
Muuttuva työ ja talous
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työelämä, työura, työsuhde, muutos, epätyypillinen työ, pätkätyö, prekariaatti, yrittäjyys, työ, sitoutuminen, asenteet, nuoret, yhteensovittaminen, perheet, tasa-arvo, työelämän suhteet, työterveys, tutkimus
E-kirja, 2017
EPUB
23,00 €

Työelämän huonontuminen ja epävarmuuden kasvu hallitsevat nykypäivän keskustelua työstä. Ovatko epätyypilliset työsuhteet yleistyneet? Elämmekö 24/7-yhteiskunnassa, jossa työn ja perheen yhteensovittaminen on yhä vaikeampaa, ellei jopa mahdotonta?

Työelämän myytit ja todellisuus -teoksessa asiantuntijat ravistelevat työstä vallitsevia sitkeitä uskomuksia ja selvittävät niiden todenperäisyyttä uusimman tutkimustiedon avulla. Teos osoittaa, että käsitys työelämän kurjistumisesta on harhaanjohtava: enemmistö palkansaajista ja yrittäjistä voi hyvin ja on tyytyväisiä työhönsä.

Nykyiset työmarkkinat aiheuttavat silti myös pysyvää huono-osaisuutta. Teos auttaakin tunnistamaan rakenteita, jotka yhä tuottavat työelämän eriarvoisuutta ja epätasa-arvoa. Niihin puuttumalla voidaan helpottaa nuorten pääsemistä työelämään, puuttua yksinyrittäjien ja pätkätyöläisten ongelmiin ja ehkäistä työhön liittyvää syrjintää.


Katso myös näitä tuotteita