Tunnustus ja todistus — näkökulmia kahteen elämän esittämisentapaan

Kujansivu, Heikki; Saarenmaa, Laura
Nimeke: Tunnustus ja todistus — näkökulmia kahteen elämän esittämisentapaan
Tekijät: Kujansivu, Heikki (Toimittaja)
Saarenmaa, Laura (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524950053
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 1. painos, 2007
Kieli: suomi
Sivumäärä: 299
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Viestintä ja media
Kirjastoluokka: K86 KIRJALLISUUSTIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: syyllisyyden tunnustaminen, seksuaalisuus, omaelämäkerrallisuus, homoseksuaalisuus, julkisuus, media, mediakulttuuri, totuus, kirjallisuus, tunnustuskirjallisuus, televisio-ohjelmat, sarjaohjelmat, tosi-tv, Internet
E-kirja, 2009
PDF
21,00 €

Tunnustuksellisen puheen ja kirjoituksen nopea yleistyminen on ollut seurausta paitsi kulttuurisesta murroksesta myös mediajulkisuuden institutionaalisista ja sisällöllisistä muutoksista. Juorulehdistö, television uudet ohjelmatyypit ja internet ovat tuottaneet perinteisten tunnustamisen ja todistamisen muotojen (uskonnot, oikeuskäytännöt, taide, asiaproosa) rinnalle uusia tunnustuksellisen puheen ja sen vastaanoton muotoja.

Nykykulttuurin tunnustukset ja todistukset purkavat taiteen ja viihteen sekä faktan ja fiktion välisiä erotteluja. Mutta samalla kun julkiset tunnustus- ja todistuskertomukset ovat arkipäiväistyneet, niiden suhde totuuteen on monimutkaistunut. Teos pureutuu tunnustuksen ja todistuksen problematiikkaan niin taiteessa, kirjallisuudessa, internetin tunnustussivustoilla kuin tv-ohjelmissa Sopranosista Suomen Robinsoniin. Kirja soveltuu oppikirjaksi kirjallisuuden ja media-alan opintoihin sekä kaikille nykykulttuurista kiinnostuneille.


Katso myös näitä tuotteita