Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 18:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 18:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Terveempi maailma — Kuinka vastaamme globaaleihin terveysuhkiin?

Nimeke: Terveempi maailma — Kuinka vastaamme globaaleihin terveysuhkiin?
Tuotetunnus: 9789523451728
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.3.2022
Hinta: 12,00 € (10,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Sarja: Tiedekulmapokkari 5
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi Suomessa
Terveys ja hyvinvointi
Tiedekulmapokkarit
Kirjastoluokka: T59.3 Henkilökohtainen terveydenhoito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: terveysriskit, terveys, uhat, maailmanlaajuiset ongelmat, antibioottiresistenssi, bakteriofagit, borrelioosi, geenit, ympäristö, epigenetiikka, tekoäly, syöpätaudit, biopankit, perinnöllisyyslääketiede, jätevesi, seuranta, terveyserot, eriarvoisuus
Äänikirja, 2022
MP3
12,00 €

E-kirja, 2022
EPUB
8,00 €

Kuinka geenitieto tukee meitä taistelussa sairauksia vastaan? Voidaanko globaaleja terveyseroja pienentää? Onko bakteerinsyöjistä apua, jos antibiootit eivät enää toimi?

Ihmiset tekevät jatkuvasti terveysvalintoja, mutta hyvinvointiimme vaikuttavat monet muutkin tekijät, kuten geenit ja elinympäristömme. Lisäksi ihmisten ja eläinten terveys sekä ympäristön tila kietoutuvat toisiinsa arvaamattomin tavoin - tämä näkyy niin taudinaiheuttajien leviämisessä kuin antibioottiresistenssissä, josta on puhuttu hiljaisena pandemiana.

Terveempi maailma -pokkarissa eturivin tutkijat kertovat globaalien terveysuhkien lisäksi ratkaisuista, joilla voidaan edistää ihmiskunnan hyvinvointia ja kehittää terveydenhuoltoa. He avaavat esimerkiksi biopankkien ja tekoälyn mahdollisuuksia diagnostiikassa ja hoidoissa sekä pohtivat, miten jätevesien tutkimus voi auttaa varautumaan tuleviin pandemioihin.

Teos kuuluu Tiedekulmapokkari-sarjaan, joka on suunniteltu yhteistyössä Helsingin yliopiston Tiedekulman kanssa. Sarja tarjoilee tuoretta tutkittua tietoa eri teemoista helposti lähestyttävällä tavalla.


Katso myös näitä tuotteita