Terveempi maailma — Kuinka vastaamme globaaleihin terveysuhkiin?

Tiedekulmapokkari
Nimeke: Terveempi maailma — Kuinka vastaamme globaaleihin terveysuhkiin?
Tekijät: Tiedekulmapokkari (Kirjoittaja)
Kuusamo, Anna (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523457690
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 29.4.2022
Hinta: 12,00 € (10,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Sarja: Tiedekulmapokkari 5
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 4t 39m 0s
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 59.3 Henkilökohtainen terveydenhoito
E-kirja, 2022
EPUB
8,00 €

Pehmeäkantinen kirja, 2022

12,00 €

Kuinka geenitieto tukee meitä taistelussa sairauksia vastaan? Voidaanko globaaleja terveyseroja pienentää? Onko bakteerinsyöjistä apua, jos antibiootit eivät enää toimi?

Ihmiset tekevät jatkuvasti terveysvalintoja, mutta hyvinvointiimme vaikuttavat monet muutkin tekijät, kuten geenit ja elinympäristömme. Lisäksi ihmisten ja eläinten terveys sekä ympäristön tila kietoutuvat toisiinsa arvaamattomin tavoin - tämä näkyy niin taudinaiheuttajien leviämisessä kuin antibioottiresistenssissä, josta on puhuttu hiljaisena pandemiana.

Terveempi maailma -pokkarissa eturivin tutkijat kertovat globaalien terveysuhkien lisäksi ratkaisuista, joilla voidaan edistää ihmiskunnan hyvinvointia ja kehittää terveydenhuoltoa. He avaavat esimerkiksi biopankkien ja tekoälyn mahdollisuuksia diagnostiikassa ja hoidoissa sekä pohtivat, miten jätevesien tutkimus voi auttaa varautumaan tuleviin pandemioihin.

Teos kuuluu Tiedekulmapokkari-sarjaan, joka on suunniteltu yhteistyössä Helsingin yliopiston Tiedekulman kanssa. Sarja tarjoilee tuoretta tutkittua tietoa eri teemoista helposti lähestyttävällä tavalla.


Katso myös näitä tuotteita