Polkuja yhteiskuntatieteelliseen ympäristötutkimukseen

Massa, Ilmo
Nimeke: Polkuja yhteiskuntatieteelliseen ympäristötutkimukseen
Tekijät: Massa, Ilmo (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524953290
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 37,00 € 5,00 € (4,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 286
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Tiede ja tutkimusmenetelmät
Ympäristö ja luonto
Kesäale 7.6.–4.8.
Kirjastoluokka: 50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yhteiskuntatieteet, ympäristötutkimus, ympäristökysymykset, tieteidenvälisyys, monitieteisyys, tutkimusmenetelmät, soveltava tutkimus
E-kirja, 2014
PDF
25,00 €

Polkuja yhteiskuntatieteelliseen ympäristötutkimukseen hahmottaa yhteiskuntatieteellisen ympäristötutkimuksen prosessia. Teos sisältää innostavia, tutkijan arkielämästä kumpuavia virikkeitä opiskelijoille ja tutkijoille.

Aikamme ongelmat ilmastonmuutoksesta lajien häviämiseen ja yleiseen ekologiseen niukkuuteen kyseenalaistavat yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden perinteiset lähestymistavat. Yhteiskuntatieteellinen ympäristötutkimus liikkuu parhaimmillaan lähellä valtaa ja politiikkaa, joten siinä joudutaan tavanmukaista enemmän pohtimaan myös suhdetta yhteiskuntaan ja julkisuuteen.

Polkuja yhteiskuntatieteelliseen ympäristötutkimukseen esittelee erilaisia historian, antropologian, sosiologian, viestinnän, maantieteen, politiikan tutkimuksen ja tulevaisuudentutkimuksen menetelmäpolkuja ja näyttää, kuinka moninaisia yhteiskuntatieteellisen ympäristötutkimuksen menetelmät voivat olla ja kuinka ne ovat yhteydessä yhteiskuntatieteen yleiseen menetelmäkehitykseen.


Katso myös näitä tuotteita