Onni on joka päivä — lapsiperheen arki ja hyvinvointi

Törrönen, Maritta
Nimeke: Onni on joka päivä — lapsiperheen arki ja hyvinvointi
Tekijät: Törrönen, Maritta (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524952415
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 214
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Kasvatus ja psykologia
Kirjastoluokka: 37 SOSIAALIPOLITIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: lapsiperheet, arki, hyvinvointi, perhe-elämä, työnjako, toimeentulo, arvot (käsitykset), perheet, sukupolvet, vuorovaikutus, vanhemmuus, perhetyö, ehkäisevä sosiaalityö
E-kirja, 2012
PDF
25,00 €

Millaisena vanhemmat kokevat perheensä arkisen hyvinvoinnin? Miten he tulkitsevat ja ymmärtävät sitä? Miten rakentuu heidän luottamuksensa toisiin ihmisiin ja yhteiskuntaan?

Koti sitoo yhteen perheen arkea ja hyvinvointia, ja lasten arkinen todellisuus on tärkeää heidän tulevaisuutensa ja yhteiskunnallisen tasa-arvon kannalta. Teoksessa tarkastellaan 2000-luvun suomalaisten lapsiperheiden todellisuutta sekä sen onnea ja ristiriitaisuuksia vanhempien näkökulmasta. Kirja kertoo ihmisten kiinnittymisestä toisiinsa, rakkaudesta ja vaikeudesta sovittaa yhteen niin työelämän, toimeentulon ja yhdessä olemisen ja elämisen vaateita. Se tavoittaa elämän kipeyttä ja unelmien täyttymättömyyttä mutta siitä huolimatta orastavaa toivoa paremmasta.

Sosiaalityön alaan kuuluva teos edustaa ehkäisevän perhetyön ja arkielämän tutkimusta. Se on tarpeellista luettavaa sosiaalityön ammattilaisille ja muille lapsiperheitä työssään kohtaaville, ja se tarjoaa näkökulmia myös jokaiselle lapsiperheen arkea omassa kodissaan elävälle tai sellaista lähipiirissään seuraavalle.


Katso myös näitä tuotteita