Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Luovuuden idea — Luovuus työelämässä, yhteisöissä ja organisaatioissa

Malmelin, Nando; Poutanen, Petro
Nimeke: Luovuuden idea — Luovuus työelämässä, yhteisöissä ja organisaatioissa
Tekijät: Malmelin, Nando (Kirjoittaja)
Poutanen, Petro (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524954440
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 180
Tuoteryhmät: Talous
Muuttuva työ ja talous
Kasvatus ja psykologia
Viestintä ja media
Kirjastoluokka: 14.13 Ajattelun, älykkyyden, luovuuden ja lahjakkuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: luovuus, luova toiminta, työelämä, yhteisöt, työyhteisöt, organisaatiot, vuorovaikutus
E-kirja, 2017
EPUB
23,00 €

Kun ympäröivä maailma muuttuu, vanhat toimintamallit menettävät merkityksensä. Tällöin ihmisyhteisö tarvitsee menestyäkseen uusia ideoita ja tuoreita ratkaisuja, toisin sanoen luovuutta. Koska muutokset eivät ole katoamassa, luovuudelle on yhä enemmän kysyntää. Voiko luovuutta opetella ja kehittää? Millaisessa ympäristössä luovuus kukoistaa parhaiten?

Luovuuden idea esittelee monipuolisesti ja syvällisesti, mitä uusin tutkimustieto kertoo luovuuden ilmiöstä ja luovan toiminnan periaatteista. Usein ymmärrys luovuudesta on jäänyt pinnalliseksi innovaatiopuheeksi, vaikka luovuus elää arkisessa ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa.

Luovuus ei ole vain tieteilijöiden, taiteilijoiden ja keksijöiden sarkaa, vaan lähes kaikki työ sisältää luovaa ajattelua edellyttävää ongelmien ratkaisemista. Teos tarjoaakin oivallisia näkemyksiä luovuuden kehittämiseksi työelämässä, yrityksissä ja yhteisöissä.


Katso myös näitä tuotteita