Kuinka kieltä opitaan — opas vieraan kielen opettajalle ja opiskelijalle

Pietilä, Päivi; Lintunen, Pekka
Nimeke: Kuinka kieltä opitaan — opas vieraan kielen opettajalle ja opiskelijalle
Tekijät: Pietilä, Päivi (Toimittaja)
Lintunen, Pekka (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524953313
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 252
Tuoteryhmät: Kielet ja kirjallisuus
Kirjastoluokka: 38.2 Opetusoppi
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: opetus, opetusmenetelmät, pedagogiikka, oppimisteoriat, oppiminen, oppimisprosessi, omaksuminen, kielitaito, arviointi, kieli ja kielet
E-kirja, 2014
EPUB
25,00 €

Monipuolinen kielitaito on nykyään tärkeimpiä työelämässä tarvittavia ominaisuuksia. Myös kaikenlainen liikkuvuus on lisääntynyt valtavasti, ja ihmiset matkustelevat maasta toiseen niin työn ja opiskelun kuin huvinkin vuoksi. Vieraan kielen oppiminen koskee jokaista.

Kuinka kieltä opitaan on kattava tietopaketti kielenopettajaksi aikoville, opettajana toimiville ja kaikille kielenoppimisesta kiinnostuneille. Teoksessa käsitellään kielitaidon olemusta, yksilöiden välisiä eroja kielenoppimisessa, kieliopin opetuksen haasteita, sanaston roolia vieraan kielen taidossa, suomalaisten ääntämisvaikeuksia ja kielitaidon arviointia. Kirjoittajat ovat kokeneita vieraan kielen oppimisen ja opettamisen tutkijoita ja opettajankouluttajia. "Jokaista kieltä muokkaa kulttuuri, jossa se on kehittynyt ja jossa sitä käytetään. Sanoilla ei ole kulttuurista riippumattomia merkityksiä, vaan kieli kertoo puhujansa kulttuurista, ilmentää kulttuurin taustalla olevaa ajattelutapaa ja maailmankuvaa. Kielen oppiminen on siten myös kulttuurin oppimista, ja väärinkäsityksiä aiheutuu yhtä lailla puutteellisen kulttuurintuntemuksen kuin puutteellisen kielitaidonkin takia."


Katso myös näitä tuotteita