Älykäs huominen — Miten tekoäly ja digitalisaatio muuttavat maailmaa

Nimeke: Älykäs huominen — Miten tekoäly ja digitalisaatio muuttavat maailmaa
Tuotetunnus: 9789523451445
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 12,00 € (10,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Sarja: Tiedekulmapokkari 4
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 191
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Tiedekulmapokkarit
Kirjastoluokka: T30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tekoäly, koneoppiminen, digitalisaatio, algoritmit, luovuus, yhteiskunnalliset vaikutukset, turvallisuus, yksityisyys, oppiminen, älytekniikka, vaikutukset, lapset (ikäryhmät), yhteiskuntakehitys
Äänikirja, 2021
MP3
12,00 €

E-kirja, 2021
EPUB
8,00 €

Mihin kaikkeen koneoppiminen soveltuu? Voiko tekoäly korvata taiteilijan tai opettajan? Miten aivomme pärjäävät tietotulvassa?

Tekoäly ei enää ole tieteiskuvitelmaa vaan saumaton osa digitaalista arkeamme. Teknologinen kehitys muuttaa maailmaa, mutta sen takana on aina ihminen päätöksineen ja päämäärineen.

Älykäs huominen -pokkarissa eturivin tutkijat kertovat tekoälyn ja digiteknologioiden luonteesta, vaikutuksista ja mahdollisuuksista. He pohtivat muun muassa koneiden luovuutta, tulevaisuuden liikkumistapoja sekä sitä, miten tekoäly voi auttaa turvaamaan yhteiskunnan elintärkeät toiminnot. Paljon huomiota saavat ne moninaiset eettiset kysymykset, joita tekoälyn käyttöön kietoutuu.

Teos kuuluu Tiedekulmapokkari-sarjaan, joka tarjoilee tuoretta tutkittua tietoa helposti lähestyttävällä tavalla. Kirjan lopusta löytyvän visan avulla voit haastaa myös ystäväsi uuden äärelle.


Katso myös näitä tuotteita