Yrityksen kirjanpito — Liiketapahtumista tilinpäätökseen

Ihantola, Eeva-Mari; Leppänen, Pasi
Nimeke: Yrityksen kirjanpito — Liiketapahtumista tilinpäätökseen
Tekijät: Ihantola, Eeva-Mari (Kirjoittaja)
Leppänen, Pasi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523454224
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 7.8.2023
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 6. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: PDF
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 370
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: K69.21 Liiketaloudellinen kirjanpito ja tilintarkastus
Pehmeäkantinen kirja, 2023
Uudistettu tai tarkistettu painos
37,00 €

Yrityksen kirjanpito – liiketapahtumista tilinpäätökseen on monipuolinen johdatus kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteisiin. Se käsittelee kattavasti kaikki kirjanpitoprosessin vaiheet ja esittelee erityiskysymyksiä kirjanpidosta sekä tilinpäätöksen suunnittelusta, laadinnasta ja sisällöstä. Aiheittain edetään yleisestä yksityiskohtiin: lukija saa aluksi yrityksen kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä yleiskuvan, joka täydentyy myöhemmissä luvuissa.

Yrityksen kirjanpitoa käydään läpi pääosin Suomen kirjanpitolainsäädännön pohjalta, mutta myös kansainvälisiä tilinpäätössäännöksiä on käsitelty lyhyesti. Pääpaino on yksittäisen yrityksen kirjanpidossa ja tilinpäätöksen laadinnassa. Teos soveltuu sekä oppikirjaksi että työelämän tarpeisiin, ja sen käytettävyyttä lisäävät erityyppiset harjoitustehtävät ratkaisuineen sekä ruotsin- ja englanninkieliset tuloslaskelma- ja tasekaavat.

Uudistetussa vuoden 2023 laitoksessa on otettu huomioon muun muassa kirjanpito- ja verolainsäädännön muutokset sekä yritysten informointivelvoitteiden laajentuminen esimerkiksi vastuullisuusraportointiin.


Katso myös näitä tuotteita