Nimeke: | Suomen ruokahistoria — Suolalihasta sushiin | ||
Tekijät: | Kylli, Ritva (Kirjoittaja) Manto, Erja (Lukija) |
||
Tuotetunnus: | 9789523457270 | ||
Tuotemuoto: | Äänikirja | ||
Saatavuus: | Heti ladattavissa | ||
Ilmestymispäivä: | 30.11.2021 | ||
Hinta: | 25,00 € (22,73 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Gaudeamus |
Painos: | 2021 |
Julkaisuvuosi: | 2021 |
Kieli: | suomi |
Tiedostoformaatti: | MP3 |
Suojaustapa: | Vesileima |
Kesto: | 16t 31m 0s |
Sivumäärä: | 528 |
Tuoteryhmät: | Äänikirjat |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
E-kirja, 2021 EPUB |
23,00 €
|
|
Kovakantinen kirja, 2024 |
36,00 €
|