Nimeke: | Suomen ruokahistoria — Suolalihasta sushiin | ||
Tekijät: | Kylli, Ritva (Kirjoittaja) | ||
Tuotetunnus: | 9789523451353 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 36,00 € 19,90 € (18,09 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Gaudeamus |
Painos: | 4. painos, 2021 |
Julkaisuvuosi: | 2021 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 380 |
Tuoteryhmät: | Historia Perusteokset Palkitut teokset ja palkintoehdokkuudet Turun kirjamessut 29.9.–1.10. |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | ruokakulttuuri, ruoka-aineet, ruoanvalmistus, ravitsemus, ruokahuolto, elintarviketeollisuus, ruokalajit, kansainvälistyminen, kulttuurihistoria, historia |
![]() |
Äänikirja, 2021 MP3 |
25,00 €
|
![]() |
E-kirja, 2021 EPUB |
23,00 €
|