Oppi rakkaudesta

Saarinen, Risto
Nimeke: Oppi rakkaudesta
Tekijät: Saarinen, Risto (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524953566
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € 5,00 € (4,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Filosofia ja uskonto
Kesäale 7.6.–4.8.
Kirjastoluokka: 11 FILOSOFIA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakkaus, filosofia, uskonnonfilosofia, elämänfilosofia, ystävyys, lähimmäisenrakkaus, rakastuminen, parisuhde, avioliitto
E-kirja, 2015
EPUB
23,00 €

Kuinka tulisi rakastaa, ketä saa rakastaa ja onko rakkaus aina epäitsekästä? Mistä oikeastaan puhumme, kun puhumme rakkaudesta? Oppi rakkaudesta on elämänläheinen kirja siitä, mitä rakkaus on. Rakkauden olemus avautuu niin kungfutselaisen ajattelun, kuuluisan keskiaikaisen rakkaustarinan kuin renessanssin elämäntaito-oppaidenkin avulla.

Rakkauden kaleidoskoopissa vaihtuvat romanttinen rakkaus, ystävyysrakkaus, eroottinen rakkaus, lähimmäisenrakkaus, aatteellinen ja uskonnollinen rakkaus. Yhteistä niille on hyväksyntä ja arvostus, leikki ja intohimo. Myös tiedon, totuuden ja kuoleman filosofinen pohdinta kasvaa näistä juurista.

Oppi rakkaudesta pohtii suvaitsevaisuutta, suhtautumista luontoon, auttamista, parisuhdetta ja avioliiton ideologiaa. Se nostaa esiin uskonnollisuuden ja eri uskontojen roolin rakkauden tematiikassa ja herättää ajatuksia ihmiseksi kasvamisesta sekä rakkaudesta yksilön, yhteisön ja yhteiskunnan elämän perustana.


Katso myös näitä tuotteita