Huono-osaiset — Elämän edellytykset yhteiskunnan pohjalla

Saari, Juho
Nimeke: Huono-osaiset — Elämän edellytykset yhteiskunnan pohjalla
Tekijät: Saari, Juho (Kirjoittaja)
Rönkkö, Heikki (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789524953559
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 299
Tuoteryhmät: Sosiaaliala
Yhteiskunta
Politiikka
Suomen suuret kysymykset
Kirjastoluokka: 30.1 Sosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sosiaaliset ongelmat, huono-osaisuus, eriarvoisuus, köyhyys, asunnottomuus, syrjäytyminen, syrjäytyneet, sosiaalipolitiikka, yhteiskuntapolitiikka, hyvinvointivaltio, sosiaalitutkimus
E-kirja, 2015
EPUB
25,00 €

Keitä ovat ihmiset leipäjonoissa, asuntoloissa ja yömajoissa, ja kuinka kaikkein huono-osaisimmat selviytyvät Suomessa, jota usein kutsutaan Euroopan parhaaksi maaksi?

Huono-osaiset on mittavaan tutkimukseen perustuva selvitys suomalaisesta hyvin- ja pahoinvoinnista. Se valaisee huono-osaisuuden syntyä ja laajuutta sekä selvittää erilaisia elämänhallinnan tapoja ja huono-osaisuuteen vaikuttavaa sosiaalipolitiikkaa.

Huono-osaiset esittää ratkaisuja ilmiön vähentämiseksi ja ehkäisemiseksi. Se auttaa sosiaalityöntekijöitä ja alan opiskelijoita käsittämään ilmiön eri muotoja sekä löytämään keinoja huono-osaisten tilanteen parantamiseksi. Teos tarjoaa perustietoa myös kirkon työntekijöille, poliitikoille, tutkijoille ja muille, jotka työssään tai muussa elämässään kohtaavat huono-osaisuutta.


Katso myös näitä tuotteita