Hetken hallitsijat — Julkinen elämä notkeassa yhteiskunnassa

Kantola, Anu
Nimeke: Hetken hallitsijat — Julkinen elämä notkeassa yhteiskunnassa
Tekijät: Kantola, Anu (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524952071
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,00 € 5,00 € (4,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 1. painos, 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 229
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Viestintä ja media
Kesäale 7.6.–4.8.
Kirjastoluokka: K32 VALTIO-OPPI. POLITIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: joukkoviestimet, joukkoviestintä, tiedotus, journalismi, politiikka, kansalaisuus, eliitit, poliittinen eliitti, yhteiskunta, moderni, julkisuus, julkinen keskustelu, skandaalit, vaalirahoitus
E-kirja, 2011
PDF
22,00 €

Julkisesta elämästä on 2000-luvulla tullut entistä vaarallisempaa. Julkisuus ryöstäytyy käsistä, ryntää hetkestä toiseen arvaamattomasti ja voi syöstä vallasta korkeimmankin päättäjän. Yhteiskuntien yhteinen elämä on notkistunut: monet instituutiot ja rakenteet natisevat liitoksissaan ja vallanpitäjien asema on heikentynyt. Politiikan ja talouden johtajat yrittävät hallita aikaansa julkisuudessa, mutta samalla heidän valtansa on entistä hetkellisempää.

Hetken hallitsijat kuvaa suomalaisen julkisen elämän muutoksia tarkastelemalla yhteiskunnan eliitteihin kohdistuneita kohuja ja niiden seurauksia. Teos näyttää, miten julkisen elämän tärkeimmät tekijät, kansalaiset, poliitikot ja journalistit, ovat muuttuneet ja mitä he ajattelevat muutoksesta. Samalla teos pohtii suomalaisen yhteiskunnan yhteisen elämän mahdollisuuksia. Olemmeko menettämässä kykymme keskustella yhteisistä asioista vai elämmekö julkisen elämän uuden nousun aikaa?


Katso myös näitä tuotteita