Sairastunut mieli — Kuinka sen kanssa voi elää ja selviytyä

Vähäkylä, Leena
Nimeke: Sairastunut mieli — Kuinka sen kanssa voi elää ja selviytyä
Tekijät: Vähäkylä, Leena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523457232
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 6.9.2021
Hinta: 19,00 € (17,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 296
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 59.561 Psyykkiset sairaudet
Avainsanat: mielenterveyden häiriöt, mielenterveyshäiriöt, psyykkiset sairaudet, psyykkiset ongelmat, psyykkiset häiriöt, psyykkisesti sairaat, mielenterveysongelmat, psykiatriset potilaat, kokemukset, hoito, psykiatrinen hoito, psykiatrinen kuntoutus
Äänikirja, 2021
MP3
22,00 €

Pehmeäkantinen kirja, 2021

15,00 €

Mielen sairauksista puhuttaessa keskitytään usein oireisiin ja hoitoon mutta ennaltaehkäisevä toiminta jää varjoon. Miksi mieli sairastuu? Miltä se tuntuu, ja mitä mielen terveyden vaalimiseksi voidaan tehdä?

Sairastunut mieli kuvaa yleisimpiä psyykkisiä sairauksia, niiden aiheuttajia, oireita ja hoitokeinoja. Se nostaa esiin ongelmia, joiden kanssa sairastuneet joutuvat kamppailemaan. Hyvää hoitoa voi olla vaikea saada, lääkitys voi jopa pahentaa oireita, ja sairauteen liittyy usein häpeää.

Psyykkisiin sairauksiin perehtynyt tietokirjailija Leena Vähäkylä päästää teoksessa ääneen sairastuneet ja heidän omaisensa. Vertaiskirjoittajana hän pääsee lähemmäksi elämäntarinoita, joissa kuntoutujat kertovat sairautensa syistä, saamastaan hoidosta ja elämästään oireiden kanssa. Omaisten näkökulmasta päästään osaksi sairauden sävyttämää arkea, huolta ja syyllisyyttä mutta myös toivoa ja rakkautta.


Katso myös näitä tuotteita