Sairastunut mieli — Kuinka sen kanssa voi elää ja selviytyä

Vähäkylä, Leena
32,00 €
Nimeke: Sairastunut mieli — Kuinka sen kanssa voi elää ja selviytyä
Tekijät: Vähäkylä, Leena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523451469
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 296
Tuoteryhmät: Syksy 2021
Joulutori
Kirjastoluokka: 59.561 Psyykkiset sairaudet
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mielenterveyshäiriöt, diagnostiikka, syyt, skitsofrenia, psykoosit, masennus, kaksisuuntainen mielialahäiriö, ahdistus, persoonallisuushäiriöt, syömishäiriöt, traumaperäinen stressireaktio, dissosiaatiohäiriöt, hoito, hoitomenetelmät, kuntoutus, itsehoito, elämänhallinta, hyvinvointi, toipuminen
Ladattava äänikirja , 2021
MP3
22,00 €

E-kirja , 2021
EPUB
19,00 €

Mielen sairauksista puhuttaessa keskitytään usein oireisiin ja hoitoon mutta ennaltaehkäisevä toiminta jää varjoon. Miksi mieli sairastuu? Miltä se tuntuu, ja mitä mielen terveyden vaalimiseksi voidaan tehdä?

Sairastunut mieli kuvaa yleisimpiä psyykkisiä sairauksia, niiden aiheuttajia, oireita ja hoitokeinoja. Se nostaa esiin ongelmia, joiden kanssa sairastuneet joutuvat kamppailemaan. Hyvää hoitoa voi olla vaikea saada, lääkitys voi jopa pahentaa oireita, ja sairauteen liittyy usein häpeää.

Psyykkisiin sairauksiin perehtynyt tietokirjailija Leena Vähäkylä päästää teoksessa ääneen sairastuneet ja heidän omaisensa. Vertaiskirjoittajana hän pääsee lähemmäksi elämäntarinoita, joissa kuntoutujat kertovat sairautensa syistä, saamastaan hoidosta ja elämästään oireiden kanssa. Omaisten näkökulmasta päästään osaksi sairauden sävyttämää arkea, huolta ja syyllisyyttä mutta myös toivoa ja rakkautta.


Katso myös näitä tuotteita