Planeetan kokoinen arki — Askelia kestävämpään politiikkaan

Laakso, Senja; Aro, Riikka
Nimeke: Planeetan kokoinen arki — Askelia kestävämpään politiikkaan
Tekijät: Laakso, Senja (Toimittaja)
Aro, Riikka (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523457508
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 25.3.2022
Hinta: 21,00 € (19,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 327
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
Avainsanat: ympäristöpolitiikka, arki, elämäntapa, kestävä kulutus, kestävä kehitys, kestävyys, kestävyysvaje, kulutustottumukset, luontosuhde, ympäristötietoisuus, ekotehokkuus, biodiversiteetti, luonnon monimuotoisuus, ympäristövaikutukset
Pehmeäkantinen kirja, 2022

34,00 €

Ilmastonmuutoksen ja luontokadon torjumisella on kiire. Tähän tarvitaan kestävyysmurrosta: ihmisen toiminnan on kunnioitettava planeettamme reunaehtoja ja otettava huomioon myös muut maapallolla elävät lajit.
Planeetan kokoinen arki kertoo, miten moninaisilla tavoilla jokapäiväinen elämä, sitä määrittävä politiikka ja taustalla vaikuttavat ajattelutavat kytkeytyvät ympäristökriiseihin. Monitieteisessä teoksessa käsitellään esimerkiksi asumista, syömistä ja liikkumista sekä pohditaan keinoja lievittää niiden ympäristövaikutuksia - ja samalla parantaa niin ihmisten kuin luonnonkin hyvinvointia.
Yksittäinen ihminen voi kokea uupumusta ja voimattomuutta ympäristökriisien edessä. Kuinka kääntää katse ”arjen pienistä teoista” kohti yhteisöllisempää ja vaikuttavampaa toimintaa? Planeetan kokoinen arki valaa uskoa siihen, että ympäristökriisit ovat ratkaistavissa ja että voimme siitä huolimatta elää hyvää, perustarpeet tyydyttävää elämää.


Katso myös näitä tuotteita