Planeetan kokoinen arki — Askelia kestävämpään politiikkaan

Laakso, Senja; Aro, Riikka
Nimeke: Planeetan kokoinen arki — Askelia kestävämpään politiikkaan
Tekijät: Laakso, Senja (Toimittaja)
Aro, Riikka (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523451650
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 21.3.2022
Hinta: 34,00 € 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 327
Tuoteryhmät: Ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuus
Yhteiskunta
Ympäristö ja luonto
Tiedä, mistä puhutaan
Kirjastoluokka: 50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ekologinen kestävyys, kestävä kehitys, arki, ympäristöpolitiikka, politiikka, kestävä kulutus, kestävä elämäntapa, hyvinvointi, demokratia, osallistuminen, kansalaistoiminta, ekokatastrofit, ilmastokriisi, ilmastonmuutokset, ympäristönsuojelu
E-kirja, 2022
EPUB
21,00 €

Ilmastonmuutoksen ja luontokadon torjumisella on kiire. Tähän tarvitaan kestävyysmurrosta: ihmisen toiminnan on kunnioitettava planeettamme reunaehtoja ja otettava huomioon myös muut maapallolla elävät lajit.

Planeetan kokoinen arki kertoo, miten moninaisilla tavoilla jokapäiväinen elämä, sitä määrittävä politiikka ja taustalla vaikuttavat ajattelutavat kytkeytyvät ympäristökriiseihin. Monitieteisessä teoksessa käsitellään esimerkiksi asumista, syömistä ja liikkumista sekä pohditaan keinoja lievittää niiden ympäristövaikutuksia - ja samalla parantaa niin ihmisten kuin luonnonkin hyvinvointia.

Yksittäinen ihminen voi kokea uupumusta ja voimattomuutta ympäristökriisien edessä. Kuinka kääntää katse ”arjen pienistä teoista” kohti yhteisöllisempää ja vaikuttavampaa toimintaa? Planeetan kokoinen arki valaa uskoa siihen, että ympäristökriisit ovat ratkaistavissa ja että voimme siitä huolimatta elää hyvää, perustarpeet tyydyttävää elämää.


Katso myös näitä tuotteita