Pelien Suomi — Tarinoita kotimaiselta pelialalta

Kuorikoski, Juho
Nimeke: Pelien Suomi — Tarinoita kotimaiselta pelialalta
Tekijät: Kuorikoski, Juho (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523456808
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 25.3.2021
Hinta: 23,00 € (20,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 453
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 79.81 Pelit
Avainsanat: digitaaliset pelit, peliteollisuus, peliala, pelaaminen, videopelit, tietokonepelit, verkkopelit, visuaalinen suunnittelu, kerronta
Kovakantinen kirja, 2021

36,00 €

Peliala on jo vuosia ollut suomalaisen kulttuuriviennin kärjessä. Pelejä julkaistaan vuosittain kymmeniä, ja ala onkin pullollaan erinomaisia peliteoksia ja viihdyttäviä tarinoita.
Pelien Suomi -kirjassa pelikirjailijoiden ykköskaartiin kuuluva Juho Kuorikoski ottaa tarkempaan käsittelyyn parhaimpia ja mielenkiintoisimpia vuosina 2014-2020 julkaistuja suomalaispelejä. Esittelyyn pääsevät esimerkiksi Legend of Grimrock 2, Cities: Skylines, Control, Brawl Stars, Baba Is You ja Empires & Puzzles. Lisäksi kirjassa käydään läpi e-urheilun kaltaisia ilmiöitä ja tarkastellaan tulevaisuuden näkymiä.
Teoksessa pelialan ammattilaiset ja asiantuntijat kertovat avoimesti niin menestyksen resepteistä kuin epäonnistumisistakin. Sanaisen arkkunsa avaavat muiden muassa Ilari Kuittinen, Petri Järvilehto, Touko Tahkokallio ja Mariina Hallikainen. Samalla paljastuu, kuinka huippupelitalojen hitit syntyvät, miten vaikeuksista noustaan voittoon ja millä tavoin esimerkiksi pilkkimisen ja autojen tuunauksen kaltaiset suomalaisilmiöt kääntyvät peleiksi.


Katso myös näitä tuotteita