Pelien Suomi — Tarinoita kotimaiselta pelialalta

Kuorikoski, Juho
Nimeke: Pelien Suomi — Tarinoita kotimaiselta pelialalta
Tekijät: Kuorikoski, Juho (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523451094
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 453
Tuoteryhmät: Kulttuuri ja taide
Kirjastoluokka: 79.81 Pelit
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: peliala, peliteollisuus, tietokonepelit, digitaaliset pelit, videopelit, verkkopelit, suunnittelu, pelisuunnittelu, suunnittelijat, elektroninen urheilu, kilpaurheilu, urheilijat, pelaajat, historia
E-kirja, 2021
EPUB
23,00 €

Peliala on jo vuosia ollut suomalaisen kulttuuriviennin kärjessä. Pelejä julkaistaan vuosittain kymmeniä, ja ala onkin pullollaan erinomaisia pelejä ja viihdyttäviä tarinoita.
Pelien Suomi -kirjassa pelikirjailijoiden ykköskaartiin kuuluva Juho Kuorikoski ottaa tarkempaan käsittelyyn parhaimpia ja mielenkiintoisimpia vuosina 2014-2020 julkaistuja suomalaispelejä. Esittelyyn pääsevät esimerkiksi Legend of Grimrock 2, Cities: Skylines, Control, Brawl Stars, Baba is You ja Druidstone. Lisäksi kirjassa käydään läpi e-urheilun kaltaisia ilmiöitä ja tarkastellaan tulevaisuuden näkymiä.
Teoksessa pelialan ammattilaiset ja asiantuntijat kertovat avoimesti niin menestyksen resepteistä kuin epäonnistumisistakin. Sanaisen arkkunsa avaavat muiden muassa Ilari Kuittinen, Petri Järvilehto, Touko Tahkokallio ja Mariina Hallikainen. Samalla paljastuu, kuinka huippupelitalojen hitit syntyvät, miten vaikeuksista noustaan voittoon ja millä tavoin esimerkiksi pilkkimisen ja autojen tuunauksen kaltaiset suomalaisilmiöt kääntyvät peleiksi.


Katso myös näitä tuotteita