Monimenetelmällinen tutkimus — Opas suunnitteluun ja toteutukseen

Åkerblad, Leena; Seppänen-Järvelä, Riitta
Nimeke: Monimenetelmällinen tutkimus — Opas suunnitteluun ja toteutukseen
Tekijät: Åkerblad, Leena (Kirjoittaja)
Seppänen-Järvelä, Riitta (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523454484
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 12.6.2024
Hinta: 21,00 € (19,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 229
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
Pehmeäkantinen kirja, 2024

34,00 €

Monimenetelmällisellä tutkimuksella tarkoitetaan sekä laadullisten että määrällisten aineistojen ja menetelmien yhdistämistä samaan tutkimustyöhön. Monimenetelmällisyys on hyvä valinta tutkittaessa moniulotteisia ilmiöitä. Tällöin lisäarvo syntyy keskenään erilaisten näkökulmien ja aineistojen systemaattisesta mutta luovasta yhdistämisestä.

Monimenetelmällinen tutkimus auttaa tunnistamaan tällaisen tutkimusotteen potentiaalin ja inspiroi hyödyntämään sitä mahdollisimman hedelmällisesti. Se myös analysoi konkreettisesti tutkimustyön eri vaiheita. Teoksen ytimessä on integroiva tutkimusprosessi, jossa toteutuu innovatiivinen ja rohkea aineistojen yhdistäminen sekä niiden välinen aito vuoropuhelu.

Kattavasti monimenetelmällisen tutkimuksen perusteita luotaava teos on suunniteltu niin, että se hyödyttää sekä opinnäytetyötään tekeviä opiskelijoita ja aloittelevia tutkijoita että jo pidempään tutkijana toimineita ja ryhmässä työskenteleviä. Se auttaa myös analysoimaan ja arvioimaan muita monimenetelmällisiä tutkimuksia. Teos soveltuu muun muassa sosiaali-, terveys- ja kasvatustieteisiin sekä psykologian ja kauppatieteiden aloille.


Katso myös näitä tuotteita