Mielen aikakausi — Kuinka psyykkisestä haavoittuvuudesta tuli osa työelämää?

Väänänen, Ari
Nimeke: Mielen aikakausi — Kuinka psyykkisestä haavoittuvuudesta tuli osa työelämää?
Tekijät: Väänänen, Ari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523454781
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Tulossa 31.10.2024
Ilmestymispäivä: 31.10.2024
Hinta: 23,00 € (20,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
Pehmeäkantinen kirja, 2024

36,00 €

Mielenterveysongelmat ovat yleisin työkyvyttömyyttä aiheuttava tekijä, ja etenkin nuorten ja nuorten aikuisten oireilu ja avuntarve on herättänyt paljon huolta. Psyykkinen haavoittuvuus yhteiskunnassa lisääntyy, vaikka yksilötasolla ja erilaisissa pienyhteisöissä mielenterveyteen panostetaan entistä enemmän.
Mielen aikakausi tarjoaa vaihtoehdon hyvinvointikonsulttien ja mielenterveyden asiantuntijoiden puheelle työstä ja terveydestä. Laajan tutkimusaineiston pohjalta teos tuo ruohonjuuritason näkökulman keskusteluun työterveyden, mielenterveyden ja työkulttuurin historiasta: mielenterveyden kasvanut rooli osana työkykyä ja -kyvyttömyyttä kuvastaa murrosta, joka nousee työelämän muutoksesta sekä yleisestä suuntautumisesta yksilön mielen aktiiviseen kuunteluun ja ohjaamiseen.
Teos tarjoaa uutta tietoa työterveys- ja henkilöstöalan ammattilaisille, psykologeille sekä terapia-alan toimijoille. Se on hyödyllinen niin tutkijoille kuin työelämän, sosiaali- ja käyttäytymistieteiden, kulttuurin tutkimuksen, terveystieteiden sekä sairaanhoidon opiskelijoille.


Katso myös näitä tuotteita