Mielen aikakausi — Kuinka psyykkisestä haavoittuvuudesta tuli osa työelämää?

Väänänen, Ari
Nimeke: Mielen aikakausi — Kuinka psyykkisestä haavoittuvuudesta tuli osa työelämää?
Tekijät: Väänänen, Ari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523452886
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.10.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 15.10.2024
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: Syksy 2024
Kirjastoluokka: 30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
Mielenterveysongelmat ovat yleisin työkyvyttömyyttä aiheuttava tekijä, ja etenkin nuorten ja nuorten aikuisten oireilu ja avuntarve on herättänyt paljon huolta. Psyykkinen haavoittuvuus yhteiskunnassa lisääntyy, vaikka yksilötasolla ja erilaisissa pienyhteisöissä mielenterveyteen panostetaan entistä enemmän.

Mielen aikakausi tarjoaa vaihtoehdon hyvinvointikonsulttien ja mielenterveyden asiantuntijoiden puheelle työstä ja terveydestä. Laajan tutkimusaineiston pohjalta teos tuo ruohonjuuritason näkökulman keskusteluun työterveyden, mielenterveyden ja työkulttuurin historiasta: mielenterveyden kasvanut rooli osana työkykyä ja -kyvyttömyyttä kuvastaa murrosta, joka nousee työelämän muutoksesta sekä yleisestä suuntautumisesta yksilön mielen aktiiviseen kuunteluun ja ohjaamiseen.

Teos tarjoaa uutta tietoa työterveys- ja henkilöstöalan ammattilaisille, psykologeille sekä terapia-alan toimijoille. Se on hyödyllinen niin tutkijoille kuin työelämän, sosiaali- ja käyttäytymistieteiden, kulttuurin tutkimuksen, terveystieteiden sekä sairaanhoidon opiskelijoille.


Katso myös näitä tuotteita