Metsäekonomian perusteet

Kuuluvainen, Jari; Valsta, Lauri
Nimeke: Metsäekonomian perusteet
Tekijät: Kuuluvainen, Jari (Kirjoittaja)
Valsta, Lauri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523457010
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 8.2.2021
Hinta: 23,00 € (20,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: PDF
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 332
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 67.5 Metsätalous
Avainsanat: luonnonvaratutkimus, metsäekonomia, metsätalous, metsäteollisuus, metsätieteet, puumarkkinat, puuteollisuus, puuntuotanto
Pehmeäkantinen kirja, 2022

36,00 €

Milloin metsä kannattaa päätehakata ja miten tehdä harvennukset, jotta taloudellinen tuotto olisi mahdollisimman suuri? Miten sovittaa yhteen metsien suojelu ja puuntuotanto? Miten laskea metsänomistuksen kannattavuus? Mitkä tekijät vaikuttavat yksityismetsien puuntarjontaan puumarkkinoilla? Vastaukset näihin ja moniin muihin metsien kasvatuksen ja käytön kysymyksiin löytyvät Metsäekonomian perusteet -teoksesta. Se on kattava esitys taloustieteen periaatteiden soveltamisesta metsätaloudessa.

Kirja kattaa sekä yksityisen taloudenpitäjän että metsäpolitiikan suunnittelijan ja päätöksentekijän näkökulman metsänkasvatukseen ja puunkorjuuseen. Se tarjoaa siten metsä- ja ympäristöalan käytännön toimijoille välttämätöntä tietoa ympäristön ja luonnonvarojen käytön talouden yleisistä periaatteista, ympäristön markkinattomien hyötyjen arvottamisesta sekä metsä- ja ympäristöpolitiikan talousteoreettisista perusteista.

Metsäekonomian perusteet soveltuu myös erityisesti metsäekonomian tai ympäristön ja luonnonvarojen taloustieteen opintoja aloittaville korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille.


Katso myös näitä tuotteita