Koneet, joilla pelastamme planeetan — Älyteknologialla ilmastonmuutosta vastaan

Wahlström, Mikael
Nimeke: Koneet, joilla pelastamme planeetan — Älyteknologialla ilmastonmuutosta vastaan
Tekijät: Wahlström, Mikael (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523451452
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 25.10.2021
Hinta: 32,00 € 10,00 € (9,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 223
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Tekniikka ja It
Ympäristö ja luonto
Ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuus
Kesäale 7.6.–4.8.
Kirjastoluokka: 30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: teknologinen kehitys, tekoäly, älytekniikka, ihminen-konejärjestelmät, liikenne, logistiikka, esineiden internet, teknologia, vaikutukset, ilmastonmuutokset, tulevaisuudenodotukset
E-kirja, 2021
EPUB
19,00 €

Jääkaappi viestittää kaupan logistiikkakeskukseen, että maito on loppu. Viikon ruokatilausta täydennetään jääkaapin ohjeiden mukaisesti, ja drooni kuljettaa kauppakassin perille. Voisiko näin tapahtua?

Viimeistään nyt on aika unohtaa tieteistarinoiden uhkakuvat tuhoa tuovista koneista. Älykkäät koneet ovat päinvastoin paras vaihtoehtomme tuhon välttämiseen. Koneiden avulla voimme onnistua niissä systeemisissä muutoksissa, joita ilmastonmuutos meiltä edellyttää. Voidaan puhua kitsastelun teknologiasta, jossa koneiden yli-inhimillinen laskuteho valjastetaan logistiikkaketjujen ja kiertotalouden optimointiin sekä energiankulutuksen vähentämiseen.

Koneet, joilla pelastamme planeetan kuvaa, miten rakennamme vähähiilisen maailman ja mullistamme teollisen tuotannon ja liikkumisen niin maalla, merellä kuin ilmassa. Kirja pursuaa mielikuvitusta kutkuttavia tulevaisuudennäkymiä, jotka ovat mahdollisia, jos vain tartumme niihin. On aika kuvitella toisin!


Katso myös näitä tuotteita