Koneet, joilla pelastamme planeetan — Älyteknologialla ilmastonmuutosta vastaan

Wahlström, Mikael
Nimeke: Koneet, joilla pelastamme planeetan — Älyteknologialla ilmastonmuutosta vastaan
Tekijät: Wahlström, Mikael (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523457225
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 16.11.2021
Hinta: 19,00 € (17,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 223
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
Avainsanat: tekoäly, tekniikka, teknologia, robotit, robotiikka, digitalisointi, digitalisoituminen, koneoppiminen, liikenne, ilmastonmuutos
Pehmeäkantinen kirja, 2021

32,00 €

Jääkaappi viestittää kaupan logistiikkakeskukseen, että maito on loppu. Viikon ruokatilausta täydennetään jääkaapin ohjeiden mukaisesti, ja drooni kuljettaa kauppakassin perille. Voisiko näin tapahtua?

Viimeistään nyt on aika unohtaa tieteistarinoiden uhkakuvat tuhoa tuovista koneista. Älykkäät koneet ovat päinvastoin paras vaihtoehtomme tuhon välttämiseen. Koneiden avulla voimme onnistua niissä systeemisissä muutoksissa, joita ilmastonmuutos meiltä edellyttää. Voidaan puhua kitsastelun teknologiasta, jossa koneiden yli-inhimillinen laskuteho valjastetaan logistiikkaketjujen ja kiertotalouden optimointiin sekä energiankulutuksen vähentämiseen.

Koneet, joilla pelastamme planeetan kuvaa, miten rakennamme vähähiilisen maailman ja mullistamme teollisen tuotannon ja liikkumisen niin maalla, merellä kuin ilmassa. Kirja pursuaa kutkuttavia tulevaisuudennäkymiä, jotka ovat mahdollisia, jos vain tartumme niihin. On aika kuvitella toisin!


Katso myös näitä tuotteita