Ilmasto-oivalluksia — Kuinka ihmismielen supervoimat valjastetaan planeetan parhaaksi

Hulkkonen, Mira
Nimeke: Ilmasto-oivalluksia — Kuinka ihmismielen supervoimat valjastetaan planeetan parhaaksi
Tekijät: Hulkkonen, Mira (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523452312
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 15.8.2023 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 15.8.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 340
Tuoteryhmät: Syksy 2023
Kirjastoluokka: 50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
E-kirja, 2023
EPUB
16,00 €

Ilmasto on muutoksessa. Nyt on meidän vuoromme muuttua. Mutta kuinka tehdä se niin, että alkukantaiset aivomme kehräävät tyytyväisyydestä?

Ilmasto-oivalluksia syntyi halusta ymmärtää, miksi pelkkä tieto ei riitä muutosmotivaation lähteeksi. Ajatukset sumenevat ja perustelut pakenevat, kun pitäisi esimerkiksi luopua välittömästä mielihyvästä ja nähdä valintojen laajemmat vaikutukset. Ihmismielessä on kuitenkin ansojen lisäksi myös mielikuvituksen ja kielen kaltaisia supervoimia, jotka voidaan valjastaa ilmastokatastrofin torjumiseen – tai mihin tahansa muutokseen kohti parempaa.

Lempeällä ja omakohtaisella otteella kirjoitettu teos ammentaa niin ilmastotutkimuksesta kuin psykologiasta, käyttäytymistieteistä ja viestinnän tutkimuksesta. Se johdattaa tunnistamaan ihmismielen vahvuudet sekä jipot, joiden avulla vältämme ansat ja ylitämme esteet matkalla parempaan tulevaisuuteen. Teos antaa toivoa ja auttaa oivaltamaan, että suuretkin ongelmat on mahdollista selättää, kun niitä ratkotaan ihmismielelle palkitsevin keinoin.


Katso myös näitä tuotteita