Nimeke: | Hyppysellinen tiedettä — Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä | ||
Tekijät: | Hopia, Anu (Kirjoittaja) Fooladi, Erik (Kirjoittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789524954365 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 32,00 € 5,00 € (4,55 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Gaudeamus |
Painos: | 2. painos, 2018 |
Julkaisuvuosi: | 2017 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 224 |
Tuoteryhmät: | Tiede ja tutkimusmenetelmät Turun kirjamessut 29.9.–1.10. |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | ruoanvalmistus, ruoka, kemia, elintarvikekemia, molekyyligastronomia, ruokakulttuuri, ruokaohjeet |
![]() |
E-kirja, 2017 EPUB |
23,00 €
|