Yksi piano vai kymmenen lehmää? — kirjoituksia arjen ilmiöistä

Karisto, Antti
Nimeke: Yksi piano vai kymmenen lehmää? — kirjoituksia arjen ilmiöistä
Tekijät: Karisto, Antti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524951708
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 1. painos, 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 365
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Kirjastoluokka: K30.1 Sosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yhteiskunnallinen muutos, arki, hyvä elämä, onni, hyvinvointi, sosiaalipolitiikka, vanhuus, vanhuspolitiikka, terveyspolitiikka, terveyden edistäminen, elämäntapa, kaupunkikulttuuri, penkkiurheilu, urheilu, muistelmat, yliopistot, tutkimustyö, sosiologia, sosiaaliala
E-kirja, 2011
PDF
22,00 €

Yksi piano vai kymmenen lehmää etsii uusia näkökulmia arjen ilmiöihin. Aiheina ovat muun muassa utopiat ja onnen etsintä, hyvinvointi ja hoiva, kaupunki- ja kesämökkielämä, katukuva ja arkiviihtyvyys, urheilu ja kulttuuri, kellot ja kalenterit, roskaruoka ja tupakantuska, kohteliaisuus ja kohtelu, vanhuuden kammo ja kuolema. Yhteistä kirjoituksille on arkisten ilmiöiden älyllinen ihmettely, ankkureina aika ja paikka.

Kirja havainnollistaa yliopiston kolmatta tehtävää, yhteiskunnallista vuorovaikutusta, näyttäessään, miten monenlaisten aiheiden kimpussa yliopistotutkija nykyisin toimii. Asioita ei katsota akateemisesta norsunluutornista, vaan vetävästi kirjoitettu teos nojaa myös tekijänsä omiin kokemuksiin.


Katso myös näitä tuotteita