Yhdessä perheen kanssa — Perheiden ja terveydenhuollon kohtaamisia

Harju, Eeva; Palonen, Mira; Sarell, Nina
Nimeke: Yhdessä perheen kanssa — Perheiden ja terveydenhuollon kohtaamisia
Tekijät: Harju, Eeva (Toimittaja)
Palonen, Mira (Toimittaja)
Sarell, Nina (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523451285
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 7.12.2021
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 280
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi Suomessa
Yhteiskunta
Politiikka
Sosiaaliala
Terveys ja hyvinvointi
Kirjastoluokka: 59 LÄÄKETIEDE. TERVEYDENHOITO
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: perheet, lapsiperheet, hyvinvointipalvelut, terveyspalvelut, tukimuodot, terveydenhuolto, elämänkaari
E-kirja, 2021
EPUB
19,00 €

Miten terveyspalveluissa otetaan huomioon läheisimmät ihmissuhteet - se perhe, jonka asiakas itse määrittelee? Miten perhe vaikuttaa hyvinvointiin, miten perheitä hoidetaan, ja millaisia rooleja on perheenjäsenillä ja ammattilaisilla, kun he kohtaavat terveydenhuollossa?

Yhdessä perheen kanssa kertoo näistä kohtaamisista läpi elämänkulun: kun lapsi syntyy, kun nuori varttuu ja kun ikää karttuu. Teos pureutuu myös siihen, millaista tukea tarvitaan perheenjäsenen sairastuessa, menehtyessä tai kohdatessa väkivaltaa. Samalla selviää, kuinka terveydenhuollon palvelut toimivat ja mistä voi saada apua erilaisissa elämäntilanteissa.

Perhehoitotyötä ja sen tutkimusta esitellään kirjassa ensi kertaa yleistajuisesti suomeksi. Tavoitteena on auttaa terveydenhuollon asiakkaita, ammattilaisia ja opiskelijoita kohti parempia kohtaamisia. Tutkitun tiedon lisäksi mukana on puhuttelevia tositarinoita, jotka antavat äänen perheille ja heidän kokemuksilleen.


Katso myös näitä tuotteita