Venäläisen kirjallisuuden historia

Ekonen, Kirsti; Turoma, Sanna
Nimeke: Venäläisen kirjallisuuden historia
Tekijät: Ekonen, Kirsti (Toimittaja)
Turoma, Sanna (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524957144
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.10.2015
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kielet ja kirjallisuus
Kirjastoluokka: 86.71 Venäjänkielisen kirjallisuuden historia ja tutkimus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kirjallisuudenhistoria, venäjänkielinen kirjallisuus, kirjallisuus, kaunokirjallisuus, genret, kirjailijat, henkilöhistoria, historia
Kovakantinen kirja, 2015

36,00 €

Venäläisen kirjallisuuden historia on kiehtova sukellus venäläisen kirjallisuuden tuhatvuotiseen historiaan. Siitä löytyvät perustiedot tärkeimmistä venäläisistä kirjailijoista ja klassikkoteoksista, tyylikausista sekä kirjallisuuden lajien kehityksestä. Esillä ovat myös populaarikirjallisuus ja lastenkirjallisuus, ja teoksessa nostetaan esille vähäiselle huomiolle jääneitä naiskirjailijoita. Lisäksi tarkastellaan kirjailijan ammatin vakiintumista ja kehitystä sekä lukijakulttuurin muutoksia. Venäläistä kirjallisuushistoriaa tarkastellaan yhteydessä aikaan ja paikkaan. Samalla teos avaa näkökulmia myös nyky-Venäjän yhteiskuntaan ja kulttuuriin. Runsas kuvitus ja selkeät tietolaatikot elävöittävät kirjallisuushistoriallista kertomusta.
Runsas kuvitus ja selkeät tietolaatikot elävöittävät kirjallisuushistoriallista kertomusta ja helpottavat asioiden jäsentämistä. Teos sopii sekä yleiseksi hakuteokseksi että oppikirjaksi.


Katso myös näitä tuotteita