Väärinymmärryksiä — Miten voisimme puhua ja kuunnella paremmin?

Mustajoki, Arto
Nimeke: Väärinymmärryksiä — Miten voisimme puhua ja kuunnella paremmin?
Tekijät: Mustajoki, Arto (Kirjoittaja)
Häyrinen, Raiko (Lukija)
Pyhältö, Ella (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523456662
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 17.12.2020
Hinta: 23,00 € (20,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 11t 6m 0s
Sivumäärä: 343
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 14.14 Kieli-, kommunikaatio- ja ilmaisupsykologia
E-kirja, 2020
EPUB
21,00 €

Pehmeäkantinen kirja, 2020
Liimasidos
34,00 €

”Mikset heti sanonut!” ”Ai sitäkö sä tarkoitit!”

Väärinymmärrykset ovat usein pieniä ja arkisia, mutta joskus niillä on vakavia seurauksia. Ne rikkovat ihmissuhteita, lyövät kapuloita politiikan ja kaupan rattaisiin ja vaarantavat ihmishenkiä. Ihmisten välisen kommunikaation toistuva epäonnistuminen onkin maailman suurimpia ongelmia.

Niin kielen kuin mielenkin ominaisuudet ovat otollista maaperää väärinymmärryksille. Kieli on joustavuudessaan epätarkka kommunikaatioväline, ja usein virheellisesti oletamme keskustelukumppanin tietopohjan vastaavan omaamme. Lisäksi aivomme pyrkivät säästämään energiaa tietoa käsitellessään - joskus viestin välittymisen kustannuksella.

Väärinymmärryksiä auttaa tunnistamaan kommunikaation sudenkuoppia. Huumorilla höystetty teos ammentaa niin tutkimuksesta kuin arkielämän sattumuksistakin. Kun ymmärrämme, miksi emme aina ymmärrä toisiamme, voimme selvitä paremmin arjen ja työn vuorovaikutustilanteista.

”Kirja on runsaudensarvi, josta voi ammentaa ajatuksia kommunikaation tärkeyden ymmärtämiseen.” - Marianna Stolbow, parisuhdekouluttaja, kirjailija

”Tämän kirjan lukeminen antaa työkaluja väärinymmärrysten välttämiseen ja jättää lukijan ihmettelemään, voimmeko oikeasti koskaan ymmärtää toisiamme.” - Minna Huotilainen, aivotutkija Helsingin yliopistosta


Katso myös näitä tuotteita