Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 18:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 18:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Uskonnot kohtaavat — Mahdollisuus parempaan maailmaan?

Heikka, Mikko
Nimeke: Uskonnot kohtaavat — Mahdollisuus parempaan maailmaan?
Tekijät: Heikka, Mikko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523455405
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.9.2018
Hinta: 23,00 € (20,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
Kovakantinen kirja, 2018

34,00 €

Kuuluuko väkivalta islamiin? Mitä on vihreä buddhalaisuus? Voivatko eri tavalla uskovat oppia luottamaan toisiinsa, elämään rauhassa keskenään ja olemaan ”paremmin eri mieltä”?

Uskontojen maailmassa tapahtuu perustavia muutoksia. Yhtäältä hengelliset johtajat tulkitsevat perinteisiä oppejaan uudella tavalla, niin että ne ovat ymmärrettäviä modernille ihmiselle. Toisaalta myös uskontojen keskinäinen suhde muuttuu, kun vastakkainasetteluista on siirrytty vuorovaikutukseen. Uskonnolliset johtajat pohtivat uskoaan maailmanrauhan, oikeudenmukaisuuden ja ilmastonmuutoksen näkökulmista käsin.

Eurooppa maallistuu, mutta globaalissa etelässä uskontojen kannattajia on yhä enemmän. Kun väestönkasvu sekä ekologiset ja poliittiset kriisit saavat kansoja liikkeelle, kristittyjen, juutalaisten, muslimien, hindujen, buddhalaisten ja kungfutselaisten vuorovaikutuksella on ratkaiseva merkitys maapallon tulevaisuudelle.

Teos esittelee uskontojen kohtaamisen edellytyksiä, uskontodialogin uusimpia menetelmiä sekä uskontojen kasvavaa panosta maailmanlaajuisia uhkia torjuttaessa. Uskonnot ovat aiheuttaneet konflikteja ja levottomuuksia. Nyt ne ovat yhä tärkeämpi osa globaalien ongelmien ratkaisua.Katso myös näitä tuotteita