Uskomattomat uskomukset — Ihmislepakoista energiaterapiaan

Vuento, Matti
Nimeke: Uskomattomat uskomukset — Ihmislepakoista energiaterapiaan
Tekijät: Vuento, Matti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523458420
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 14.3.2023
Hinta: 19,00 € (17,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 370
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 50 LUONNONTIETEET
Äänikirja, 2023
MP3
22,00 €

Kovakantinen kirja, 2023
Suojapaperi
24,90 €

Maa on litteä, merissä polskuttelee merenneitoja, ja hanhia kasvaa puussa kuin hedelmiä. Avaruus­olennot kulkevat joukossamme, rokotteissa on kyse salaliitosta ja kivet puhuvat. Mikä on maailmassamme mahdollista? Mikä saa arvelun vahvistumaan mielipiteeksi ja edelleen vakaumukseksi, vaikka uskomukselle ei ole löydetty yhtään tieteellistä todistetta?
Uskomattomat uskomukset esittelee koko joukon erikoisia käsityksiä. Villin kuuloisilla uskomuksilla on kannattajansa, vaikka tieteen ja tutkimuksen asema on vankempi kuin vuosisatoja sitten. Teoksessa jäljitetään näiden uskomusten lähteitä tarinoista, huijauksista ja huhupuheista sekä tutkimuksen harhapoluista. Samalla tutustutaan muun muassa biologisiin kummajaisiin, tähdistä ennustamiseen, salaperäiseen sähköön ja lumevaikutuksen voimaan.
Teoksessa pohditaan myös uskomustiedon ja tieteellisen tiedon jännitteitä ja päällekkäisyyksiä. Miten määritellään luotettava tieto? Miten tiede etsii totuutta, ja miten se voi menestyä kilpailussa uskomustiedon kanssa?


Katso myös näitä tuotteita