Uraopas — Työelämän lyhyt oppimäärä

Kattelus, Ritva; Jokinen, Tom
Nimeke: Uraopas — Työelämän lyhyt oppimäärä
Tekijät: Kattelus, Ritva (Kirjoittaja)
Jokinen, Tom (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524954211
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 250
Tuoteryhmät: Talous
Yhteiskunta
Muuttuva työ ja talous
Kirjastoluokka: 36.131 Työvoimapolitiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työnhaku, työpaikat, työ, urasuunnittelu, työllistyminen, hakemukset, ansioluettelot, työhaastattelut, työnhakijat, työmarkkinat, työelämä
E-kirja, 2017
EPUB
23,00 €

Tutkinto taskussa mutta työpaikka vielä kiven alla? Työnhaku voi aiheuttaa harmaita hiuksia varsinkin uraansa aloitteleville. Avuksi rientää Uraopas, joka tarjoaa pikakurssin nykypäivän työmarkkinoille ja käytännön neuvoja työnhakuun.

Vaikka kaikkeen ei voikaan itse vaikuttaa, pystyy työnhakija tekemään paljon työllistyäkseen. Perinteisten työn muotojen rinnalle on syntynyt uusia tapoja työllistää itsensä, ja urapolutkin mutkittelevat yhä enemmän. Uran suunnittelu on helpompaa, kun tietää, millaisessa maastossa liikkuu.

Työnantajan tutkaan voi ponnahtaa ansioluettelon ja hakemuksen lisäksi monilla muillakin tavoilla. Unelmatyö saattaa aueta vaikkapa sosiaalisen median avulla. Osaamista ja vahvuuksia pitää korostaa, mutta superihmiseksi ei silti tarvitse tulla - työpaikkailmoitusten täydellisiä tyyppejä ei ole olemassakaan. Omaa uraa voi edistää parhaiten olemalla aktiivinen ja avoin uudelle.

Teos on kirjoitettu erityisesti korkeakoulutetuille nuorille, mutta se sopii työelämän ja työnhaun tietopaketiksi laajemminkin.


Katso myös näitä tuotteita