Työyhteisötaidot digiajassa

Mönkkönen, Kaarina; Roos, Satu
Nimeke: Työyhteisötaidot digiajassa
Tekijät: Mönkkönen, Kaarina (Kirjoittaja)
Roos, Satu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523452152
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 11.4.2023
Hinta: 37,00 € (33,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 304
Tuoteryhmät: Muuttuva työ ja talous
Talous
Johtaminen
Kasvatus ja psykologia
Kirjastoluokka: 69.1 Liiketalouden hallinto
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työyhteisötaidot, työelämä, yhteistyö, työyhteisöt, kehittäminen, vuorovaikutus, digitalisaatio, työhyvinvointi, konfliktit
E-kirja, 2023
EPUB
21,00 €

Voiko verkkokokouksessa nauraa vedet silmissä? Kuinka pysyä samalla kartalla, kun työnkuvat ja työympäristöt muuttuvat?

Vuorovaikutus on vaikea laji, johon ei ole valmista reseptiä. Moniin työyhteisöjen ongelmiin, kuten kiusaamiseen ja uupumiseen, etsitään ratkaisuja yksilöistä, vaikka ne syntyvät ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa. Myös työn yhteistä kehittämistä ja hallintaa sekä uusien työvälineiden haltuunottoa tulee arvioida vuorovaikutuksen näkökulmasta. Mitä saamme yhdessä aikaiseksi?

Työyhteisötaidot digiajassa viitoittaa tietä kohti toimivaa yhteistyötä ja auttaa tunnistamaan työn arjessa piilevät karikot. Työyhteisötaidot syntyvät vuorovaikutuksessa, yhteisissä ponnistuksissa ja tilanteissa, joissa työyhteisön toimintakykyä koetellaan. Ne ilmenevät siinä, miten suhtaudumme toisiin, miten rakennamme tietoa yhdessä ja kuinka katsomme omaa tapaamme toimia osana yhteisöä.

Digiaikanakin työyhteisötaitojen ytimessä ovat kohtaamisen taidot. Myös etätöissä tarvitaan vuorovaikutusosaamista ja kykyä luoda innostavia oppimisen tiloja sekä asettua toisen tueksi.


Katso myös näitä tuotteita