Työyhteisötaidot digiajassa

Mönkkönen, Kaarina; Roos, Satu
Nimeke: Työyhteisötaidot digiajassa
Tekijät: Mönkkönen, Kaarina (Kirjoittaja)
Roos, Satu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523452152
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 18.4.2023. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 18.4.2023
Hinta: 37,00 € (33,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 370
Tuoteryhmät: Kevät 2023
Kirjastoluokka: 69.1 Liiketalouden hallinto
Moniin työyhteisöjen ongelmiin, kuten ihmisten välisiin ristiriitoihin, kiusaamiseen ja uupumiseen, etsitään ratkaisuja yksilöistä, vaikka ne koskettavat usein koko yhteisöä. Myös työn yhteistä kehittämistä ja hallintaa sekä uusien työvälineiden ja työympäristöjen haltuunottoa tulee arvioida vuorovaikutuksen näkökulmasta.

Työyhteisötaidot digiajassa viitoittaa tietä kohti toimivaa yhteistyötä ja auttaa tunnistamaan työn arjessa ja kehittämisessä piilevät karikot. Työyhteisötaidot syntyvät vuorovaikutuksessa, yhteisissä ponnistuksissa ja tilanteissa, joissa työyhteisön toimintakykyä koetellaan. Ne ilmenevät siinä, miten suhtaudumme toisiin, miten rakennamme tietoa yhdessä, miten opimme toisiltamme ja miten kriittisesti katsomme omaa tapaamme toimia yhdessä.

Digiaikanakin työyhteisötaitojen ytimessä ovat kohtaamisen taidot, jotka on osattava ottaa käyttöön monimuotoisissa, monikanavaisissa ja -paikkaisissa toimintaympäristöissä. Myös etätöissä tarvitaan vuorovaikutusosaamista ja kykyä luoda innostavia oppimisen tiloja sekä asettua toisen tueksi niin saman pöydän ääressä kuin verkossakin.


Katso myös näitä tuotteita