Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Työntekijän osallisuus — Mitä se on ja mitä sillä tavoitellaan

Kettunen, Pauli
Nimeke: Työntekijän osallisuus — Mitä se on ja mitä sillä tavoitellaan
Tekijät: Kettunen, Pauli (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523451087
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 237
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Talous
Kirjastoluokka: 30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työntekijät, henkilöstö, osallisuus, toimijuus, työelämä, kehittäminen, johtaminen, henkilöstöjohtaminen, osallistaminen, ammattiliitot, ammatilliset keskusjärjestöt, paikallinen sopiminen, työvoimapolitiikka
E-kirja, 2021
EPUB
23,00 €

Työelämän jatkuva muutos aiheuttaa epävarmuutta. Työntekijöiltä vaaditaan joustavuutta ja sitoutumista itsensä sekä työyhteisönsä kehittämiseen. Kun uudistetaan organisaatioita ja sopimuskäytäntöjä tai edistetään kilpailukykyä ja työhyvinvointia, korostetaan työntekijöiden osallisuutta. Siihen nojataan myös sosiaalisen syrjäytymisen torjunnassa ja kotoutettaessa maahanmuuttajia.
Osallisuudesta puhutaan usein kertomatta tarkemmin, mihin tai mistä ollaan osallisia. Olennaista on kokemus oman toiminnan merkityksellisyydestä. Työntekijöiden osallistaminen työnsä ja työpaikkojensa uudistuksiin ei kuitenkaan takaa tasa-arvoisia vaikutusmahdollisuuksia työelämässä.
Työntekijän osallisuus kuvaa, miten henkilöstön toimijuutta ja osallisuutta on viime vuosikymmeninä käsitelty puhuttaessa työelämän kehittämisestä. Teos tarjoaa uusia näkökulmia myös joustavuudesta ja paikallisesta sopimisesta käytyyn keskusteluun sekä henkilöstöjohtamisen muutoksiin.


Katso myös näitä tuotteita