Tulevan maisterin graduopas

Hakala, Juha T.
Nimeke: Tulevan maisterin graduopas
Tekijät: Hakala, Juha T. (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524954334
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 244
Tuoteryhmät: Tiede ja tutkimusmenetelmät
Kirjastoluokka: 38.3 Opiskelutekniikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tieteellinen kirjoittaminen, opinnäytteet, korkeakoulut, pro gradu -tutkielmat, tutkimustyö, tutkimusmenetelmät, tutkimustekniikka, analyysimenetelmät, lähdeaineisto, viitteet, tutkimusetiikka
E-kirja, 2017
EPUB
21,00 €

Gradua vaille valmis? Älä anna viimeisen kaarteen lannistaa - tämän oppaan vinkeillä selviydyt urakastasi maaliin asti.

Tulevan maisterin graduopas tarjoaa käytännön neuvoja tutkielman kanssa tuskaileville. Opas valaa uskoa onnistumiseen ja osoittaa, miten gradusta selvitään: kun tutkielma puretaan osiin, kokonaisuutta on helpompi hallita. Opinnäyte valmistuu säädyllisessä ajassa ja kohtuullisella vaivalla. Teos osoittaa tutkimusprosessin ongelmakohdat sekä kompastuskivet ja johdattaa niiden ohi rohkaisevasti, ymmärrettävästi ja huumorintajuisesti. Paras gradu on tehty gradu - ei vuosikausia hauduteltu, keskeneräinen huippuluomus.

Opas on suunnattu kaikkien alojen maisteriopiskelijoille. Vaikka esimerkit kohdistuvat erityisesti yhteiskunta- ja kasvatustieteiden sekä humanististen tieteiden pulmiin, sen yleispätevät neuvot auttavat myös luonnontieteilijöitä tai matemaatikkoja. Kirjoittajan laaja kokemus opinnäytetyöskentelystä tarjoaa lukuisia, tosielämästä poimittuja esimerkkejä, jotka valaisevat gradun tekemisen karikoita myös ohjaajan näkökulmasta.


Katso myös näitä tuotteita