Tiede ja teksti — Tehoa ja taitoa tutkielman kirjoittamiseen

Kniivilä, Sonja; Lindblom-Ylänne, Sari; Mäntynen, Anne
Nimeke: Tiede ja teksti — Tehoa ja taitoa tutkielman kirjoittamiseen
Tekijät: Kniivilä, Sonja (Kirjoittaja)
Lindblom-Ylänne, Sari (Kirjoittaja)
Mäntynen, Anne (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524954419
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 3. painos, 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 250
Tuoteryhmät: Kielet ja kirjallisuus
Tiede ja tutkimusmenetelmät
Perusteokset
Kirjastoluokka: K38.3 Opiskelutekniikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tieteellinen kirjoittaminen, tutkielmat, opinnäytteet, tutkimusraportit, oikeakielisyys, kielenkäyttö, viitteet, tutkimusetiikka, tutkimustyö, prosessikirjoittaminen
E-kirja, 2017
EPUB
25,00 €

Tieteellinen kirjoittaminen on kaikille korkeakouluopiskelijoille tärkeä työväline ja osa tutkinnon suorittaneen asiantuntijuutta. Se on myös taito, jota voi oppia ja jossa voi kehittyä.

Hyvä kirjoittaja tuottaa loogista, ymmärrettävää ja huoliteltua tekstiä. Lisäksi on hallittava tieteellisen tekstin erityispiirteet: esityksen muoto, argumentin rakentaminen, väitteiden perustelu sekä lähteiden merkitseminen. Tutkielman kirjoittaminen on prosessi, jonka aikana ajatukset jatkuvasti jäsentyvät ja hakevat muotoaan. Näin kirjoitustyö nivoutuu saumattomasti tutkimuksen tekemiseen.

Tiede ja teksti tarjoaa ohjeita ja vinkkejä opinnäytetyöskentelyyn opintojen eri vaiheissa. Tieteellisen kirjoittamisen osa-alueita havainnollistetaan esimerkein, ja kätevät muistilistat auttavat hahmottamaan olennaisen. Käytännönläheinen käsikirja innostaa ja rohkaisee kirjoittamaan.


Katso myös näitä tuotteita