Terveyssosiologian linjoja

Karvonen, Sakari; Kestilä, Laura; Mäki-Opas, Tomi
Nimeke: Terveyssosiologian linjoja
Tekijät: Karvonen, Sakari (Toimittaja)
Kestilä, Laura (Toimittaja)
Mäki-Opas, Tomi (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524954204
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € 10,00 € (9,09 € alv 0 %)

E-kirja, 2017
EPUB
25,00 €

Terveys ja sairaudet koskettavat kaikkia mutta eivät jakaudu yhteiskunnassa tasaisesti. Niihin vaikuttavat biologian lisäksi esimerkiksi kulttuuriset, sosiaaliset, taloudelliset ja historialliset tekijät. Terveyden ja sairauden yhteiskunnallista ulottuvuutta tutkii terveyssosiologia.

Terveyssosiologian linjoja esittelee sosiaalitieteellisiä lähestymistapoja terveyden, sairauden ja terveydenhuollon peruskysymyksiin. Teoksessa tarkastellaan terveyssosiologian lähtökohtia, kehitystä ja nykytilaa sekä tutkimusteemoja, jotka ovat sidoksissa ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin. Millaisia haasteita ulkomaalaistaustaisen väestön kasvu asettaa terveyden edistämiselle? Miten uusi teknologia vaikuttaa terveyspalveluihin? Miten ikääntyvien ihmisten terveydestä puhutaan yhteiskunnassa?

Teos soveltuu oppikirjaksi ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Siitä on hyötyä myös terveydenhuollon ammattilaisten, tutkijoiden, yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelijoiden sekä kansallisten ja alueellisten päättäjien työssä.


Katso myös näitä tuotteita