Suurjännitetekniikka

Aro, Martti; Elovaara, Jarmo; Karttunen, Matti; Nousiainen, Kirsi; Palva, Veikko
Nimeke: Suurjännitetekniikka
Tekijät: Aro, Martti (Kirjoittaja)
Elovaara, Jarmo (Kirjoittaja)
Karttunen, Matti (Kirjoittaja)
Nousiainen, Kirsi (Kirjoittaja)
Palva, Veikko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516723757
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 41,00 € (37,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Otatieto
Painos: 4. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 537
Tuoteryhmät: Otatieto
Kirjastoluokka: K62.6 Sähkötekniikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: suurjännitetekniikka, vahvavirtatekniikka, sähkötekniikka, sähköneristys
Kirjassa käsitellään suurjännitetekniikkaa monipuolisesti ja laaja-alaisesti. Se sisältää valmistajien ja käyttäjien tarvitsemia tietoja ylijännitteistä ja ylijännitesuojauksesta, eristysrakenteista ja niiden sähkölujuudesta, testaus- ja mittaustekniikasta sekä eristysten kunnon hallinnasta ja diagnostiikasta.

Lisäksi kirjassa käsitellään siirto- ja jakeluverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen, toimintaan ja käyttöön liittyviä kysymyksiä sekä sähköverkon laitteiden rakenteita ja niiden suunnittelua. Teorian ja perusilmiöiden lisäksi eristysten käytännön rakenteita ja yksityiskohtia tarkastellaan esimerkkiluonteisesti. Nykyaikaisia käsittelytapoja ja tekniikoita sekä Suomessa omaksuttuja käytäntöjä painotetaan, unohtamatta kuitenkaan viennin tarpeita.

Kirja on tarkoitettu yliopistojen ja korkeakoulujen sähkötekniikan opiskelijoille sekä sähköenergia- ja sähköverkkoyhtiöiden, sähköteollisuuden ja suunnittelutoimistojen sähköinsinööreille. Teos soveltuu sekä oppi- että käsikirjaksi niin sähkölaite-, suurjännite- ja sähköverkkotekniikan kuin suurjännitelaitteiden testausten ja mittausten parissa työskenteleville eri koulutustasoilla.


Katso myös näitä tuotteita