Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Suomi omaksi kodiksi — Kotouttamispolitiikka ja sen kehittämismahdollisuudet

Saukkonen, Pasi
Nimeke: Suomi omaksi kodiksi — Kotouttamispolitiikka ja sen kehittämismahdollisuudet
Tekijät: Saukkonen, Pasi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523456587
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 7.9.2020
Hinta: 23,00 € (20,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 271
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 32.21 Siirtolaiset. Pakolaiset
Avainsanat: muuttoliike, maahanmuuttajat, maahanmuutto, maahanmuuttajatyö, kotouttaminen, kotoutuminen, monikulttuurisuus, yhteiskunta, maahanmuuttopolitiikka
Pehmeäkantinen kirja, 2020

36,00 €

Suomi kuuluu kotouttamispolitiikan edelläkävijöihin, ja toimintaamme on arvostettu maailmalla. Millaista tuo politiikka on, ja mitä meillä käytännössä tehdään? Entä missä on epäonnistuttu, ja mitä pitäisi tehdä toisin?
Maahanmuuttajien kotoutumisella on suuri merkitys yhteiskunnalle, ja siksi siihen tulee panostaa tarmokkaasti. Kotouttamisella ehkäistään ihmisten ja väestöryhmien syrjäytymisestä syntyviä kustannuksia. Samalla lisätään työllisyyttä sekä yhteiskunnallista yhteenkuuluvuuden tunnetta.
Suomi omaksi kodiksi tarjoaa uusinta tietoa kotouttamispolitiikan keinovalikoimasta, konkreettisia kehittämisehdotuksia sekä eväitä kotouttamisesta käytävään keskusteluun. On tärkeää, että monikulttuurisessa Suomessa kaikki taustastaan ja identiteetistään riippumatta pystyvät tuntemaan itsensä suomalaisiksi ja haluavat toimia yhteiseksi hyväksi.
Kirjassa tarkastellaan niin julkisen sektorin, kansalaisyhteiskunnan kuin yritysten roolia kotoutumisen sujuvoittamisessa. Kotoutumisen edistäminen kuuluukin kaikille: koko yhteiskunnalle ja jokaiselle hallinnonalalle.


Katso myös näitä tuotteita