Ratkaiseva humanisti — Kaksitoista innostavaa tarinaa työelämästä

Aarikka, Lotta; Alvesalo, Piia
Nimeke: Ratkaiseva humanisti — Kaksitoista innostavaa tarinaa työelämästä
Tekijät: Aarikka, Lotta (Toimittaja)
Alvesalo, Piia (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523452268
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 1.8.2023
Hinta: 29,00 € 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 271
Tuoteryhmät: Muuttuva työ ja talous
Yhteiskunta
Talous
Kirjalahjat kevään juhliin
Kirjastoluokka: 36.131 Työvoimapolitiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: korkeakoulutetut, työelämä, humanistit, uranvalinta, ammatit, työllistyminen, työ, urakehitys, opinnot, humanistiset tieteet
E-kirja, 2023
EPUB
16,00 €

Kieliopinnoilla voi päätyä it-alan pörssiyhtiöön, arkeologiataustalla finanssialalle. Historian ja antropologian opinnot saattavat viedä töihin pelifirmaan tai muotoilutoimistoon. Humanistin urapolku ei aina ole suoraviivainen, mutta yllättävien käänteiden takaa voi paljastua unelmien ammatti – tai työ, jota ei ole osannut kuvitellakaan.

Ratkaiseva humanisti -teoksessa kaksitoista humanistia kertoo oman työuransa vaiheista. Kirjoittajat kuvaavat käytännönläheisesti, millaisia eväitä opinnot ovat heille antaneet ja miten humanistista osaamista sovelletaan mitä erilaisimmissa työtehtävissä. Ihmisen toimintaa ymmärtävät humanistit ovat mukana ratkomassa koko ihmiskuntaa koskettavia viheliäisiä ongelmia, perustamassa yrityksiä ja johtamassa niitä sekä taistelemassa tasa-arvon puolesta.

Innostava teos valaa uskoa siihen, että seuraamalla omia kiinnostuksen kohteitaan ja luottamalla osaamiseensa paikka työelämästä löytyy kyllä.


Katso myös näitä tuotteita