Projektioppiminen luonnontieteissä

Juuti, Kalle; Lavonen, Jari; Salmela-Aro, Katariina
Nimeke: Projektioppiminen luonnontieteissä
Tekijät: Juuti, Kalle (Toimittaja)
Lavonen, Jari (Toimittaja)
Salmela-Aro, Katariina (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523457874
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 29.11.2022
Hinta: 21,00 € (19,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 316
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 38.295 Matematiikan, luonnontieteiden ja lääketieteen opetusoppi
Pehmeäkantinen kirja, 2022

34,00 €

Sitoutuminen opiskeluun on tärkeää. Kun maailma muuttuu nopeasti, tarvitaan yhä syvempää ja monipuolisempaa ymmärrystä maapallon ilmiöistä, lainalaisuuksista ja niitä kuvaavista malleista. Miten opiskelijat saataisiin innostumaan luonnontieteiden oppimisesta?

Projektioppiminen luonnontieteissä esittelee opetukseen soveltuvan projektioppimisen mallin, joka pohjautuu uusimpaan tutkimustietoon oppimisesta ja motivaatiosta. Projektioppiminen on konkreettinen keino uudistaa luonnontieteiden opetusta. Opiskelijoiden opiskeluinto ja hyvinvointi lisääntyvät, kun heidät ohjataan laatimaan tuotoksia, jotka perustuvat yhdessä esitettyihin kysymyksiin, kerättyyn aineistoon, tulosten analysointiin ja selitysmallien luomiseen sekä tiedon jakamiseen.

Teos tarjoaa ideoita oppituntien ja laajojen monialaisten oppimiskokonaisuuksien suunnitteluun ja oppimisen arviointiin. Se on tarkoitettu kaikille opetuksen uudistamisesta kiinnostuneille tutkijoille ja opettajille sekä erityisesti luonnontieteiden opettajaksi opiskeleville.


Katso myös näitä tuotteita