Perhe ja tunteet

Eerola, Petteri; Pirskanen, Henna
Nimeke: Perhe ja tunteet
Tekijät: Eerola, Petteri (Toimittaja)
Pirskanen, Henna (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524954587
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 390
Tuoteryhmät: Sosiaaliala
Kasvatus ja psykologia
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tunteet, perheet, läheiset, lapset (perheenjäsenet), vanhemmat, isovanhemmat, sukupolvet, perhesuhteet, ihmissuhteet, sosiaalinen vuorovaikutus, vanhemmuus, sukulaisuus, perhe-elämä, arki, konfliktit, sukupuoliroolit, etniset vähemmistöt, sukupuolivähemmistöt, perhepsykologia, perhesosiologia
E-kirja, 2018
EPUB
25,00 €

Tunteet ovat perhe- ja läheissuhteita rakentava, kiinnipitävä ja hajottava voima. Kaikki perheet ovat omanlaisiaan, mutta tunteet eivät synny vain perheen sisäisessä vuorovaikutuksessa. Yhteiskunta, kulttuuri ja ympäristö lataavat odotuksia niin hyvässä kuin pahassakin. Erilaisiin perhesuhteisiin voi kohdistua ennakkoluuloja, jotka voivat koetella onnellisiakin perheitä.

Perhe ja tunteet yhdistää tunteiden ja läheissuhteiden ajankohtaiset kysymykset, kuten suhteiden erilaiset ja uudet muodot sekä niiden muuttumisen läpi elämänkulun. Tarkastelun kohteena ovat muun muassa monikulttuuriset perheet, lasten tunteet, isovanhemmuus, lemmikkieläimet osana perhettä, vankien perhesuhteet sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä edustavat perheet.

Teos kokoaa yhteen ajankohtaisen tieteellisen tiedon ja nostaa esille ne moninaiset tavat, joilla tunteiden kirjo kietoutuu perhe- ja läheissuhteisiin erilaisissa ja erilaisten olosuhteiden muovaamissa arjissa.


Katso myös näitä tuotteita