Paras leikkini — Muumiohipasta vakoojaoraviin

Kalliala, Marjatta
Nimeke: Paras leikkini — Muumiohipasta vakoojaoraviin
Tekijät: Kalliala, Marjatta (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523451889
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 15.8.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 15.8.2022
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 330
Tuoteryhmät: Syksy 2022
Kirjastoluokka: 79.84 Leikit
Mitä tekevät krokotiilisankarit? Kuinka kuumaa on lumipallosaunassa? Mitä tapahtuu, kun leikitään käsijalkahoosiannaa? Kun äiti kieltää koneella pelaamisen, lapset lähtevät ulos ja polkevat lumeen kodin, joka varustetaan lumilohkareläppärein.

Paras leikkini pohjautuu satoihin erilaisia leikkejä kuvaaviin kertomuksiin, joita ovat kirjoittaneet leikkijät itse. Tarinat tavoittavat leikkien hauskuuden ja jännityksen ainutlaatuisella tavalla. Oman lapsuuden paras leikki on voinut olla tuttu kisailu kavereiden kanssa tai jotain aivan itse keksittyä ja ainutlaatuista.

Teos laajentaa ja syventää käsitystä leikistä elämää kantavana voimana. Se avaa myös näkökulmia leikkien muutokseen ja pysyvyyteen. Tämä kysymys on erityisen ajankohtainen, kun lasten ajankäyttö on muuttumassa nopeasti muun muassa digitalisaation ja lasten luontosuhteen haurastumisen vuoksi. Lapsille merkitykselliset leikit auttavat näkemään, mitä kenties olemme menettämässä, mitä on tullut tilalle ja mistä on hyvä pitää kiinni. Teos virittää myös lukijansa muistelemaan omia parhaita leikkejään.


Katso myös näitä tuotteita