Paras leikkini — Muumiohipasta vakoojaoraviin

Kalliala, Marjatta
Nimeke: Paras leikkini — Muumiohipasta vakoojaoraviin
Tekijät: Kalliala, Marjatta (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523451889
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.9.2022
Hinta: 34,00 € 15,00 € (13,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 414
Tuoteryhmät: Kulttuuri ja taide
Kasvatus ja psykologia
Kesäale 7.6.–4.8.
Kirjastoluokka: 79.84 Leikit
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: leikkiminen, lapsen kehitys, lapsuus, muistot, kokemukset, leikit, mielikuvitusleikit, kilpailut, ulkoleikit, liikuntaleikit, koti, päiväkodit, lastenkulttuuri, sukupolvet
E-kirja, 2022
EPUB
21,00 €

Mitä tekevät krokotiilisankarit? Kuinka kuumaa on lumipallosaunassa? Mitä tapahtuu, kun leikitään käsijalkahoosiannaa?

Paras leikkini pohjautuu satoihin erilaisia leikkejä kuvaaviin kertomuksiin, joita ovat kirjoittaneet leikkijät itse. Oman lapsuuden paras leikki on voinut olla tuttu kisailu kavereiden kanssa tai jotain aivan erityistä ja itse keksittyä. Tarinat tavoittavat leikkien hauskuuden ja jännityksen ainutlaatuisella tavalla.

Teos laajentaa ja syventää käsitystä leikistä elämää kantavana voimana sekä kuvaa, miten tärkeää vapaa ja tuotteistamaton leikki on leikkijöilleen. Tällaista leikkiä ei voi korvata millään muulla. Siksi on tarpeen vaalia leikin vaatimaa tilaa ja mielentilaa, kun lasten ajankäyttö on muuttumassa muun muassa digitalisaation ja luontosuhteen haurastumisen vuoksi.

Lapsille merkitykselliset leikit auttavat ymmärtämään, mitä kenties olemme menettämässä, mitä on tullut tilalle ja mistä on hyvä pitää kiinni. Paras leikkini avaa näkökulmia leikkien muutokseen ja pysyvyyteen, ja samalla se virittää myös lukijan muistelemaan omia parhaita leikkejään.


Katso myös näitä tuotteita