Oppimisen tulevaisuus

Savolainen, Hannu; Vilkko, Risto; Vähäkylä, Leena
Nimeke: Oppimisen tulevaisuus
Tekijät: Savolainen, Hannu (Toimittaja)
Vilkko, Risto (Toimittaja)
Vähäkylä, Leena (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524954488
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,00 € 5,00 € (4,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Sarja: Tutkitusti
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 148
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Muuttuva työ ja talous
Kasvatus ja psykologia
Kesäale 7.6.–4.8.
Kirjastoluokka: 38 KASVATUS. OPETUS. KASVATUSTIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: oppiminen, opetus, koulutus, digitalisaatio, oppimateriaali, oppimisympäristö, muutos, oppimisvaikeudet, lapset (ikäryhmät), nuoret, yhteiskunta, globalisaatio, haasteet (ongelmat), tulevaisuus
E-kirja, 2017
EPUB
19,00 €

Yhteiskunta digitalisoituu ja globalisoituu. Samalla oppiminen ja oppimisympäristöt muuttuvat: koulujen rinnalle astuvat epämuodolliset sosiaaliset yhteisöt, kiinnostusryhmät ja verkostot.

Lapset ja nuoret omaksuvat merkittävän osan tiedoistaan ja taidoistaan internetin ja sosiaalisen median kautta. Tulevaisuuden lapsille on kyettävä tarjoamaan laadukas koulutusjärjestelmä ja taitoja, joita ei hetki sitten ehkä osattu edes kaivata. Tällaisia ovat esimerkiksi kriittinen medialukutaito sekä arvomaailmojen ja kulttuurien eroavaisuuksien käsittely.

Oppimisen tulevaisuus -kirjassa opetus- ja kasvatusalan asiantuntijat pohtivat tulevaisuuden koulua. Miten oppiminen muuttuu? Opitaanko kaikki pian pelien avulla? Mitä ovat oppimisvaikeuksien kulttuuriset ja yhteiskunnalliset syyt ja kuinka niihin voidaan vaikuttaa? Mikä vaikutus kouluhyvinvoinnilla on tähän kaikkeen?

Teos on seitsemäs osa Suomen Akatemian Tutkitusti-kirjasarjaa.


Katso myös näitä tuotteita