Oppiminen työssä

Kupias, Päivi; Peltola, Raija
Nimeke: Oppiminen työssä
Tekijät: Kupias, Päivi (Kirjoittaja)
Peltola, Raija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523450080
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 263
Tuoteryhmät: Talous
Johtaminen
Kirjastoluokka: 69.13 Henkilöstöpolitiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työssäoppiminen, oppiminen, työelämä, perehdyttäminen, oppimaan oppiminen, oppimistyylit, oppimispsykologia, oppiva organisaatio
E-kirja, 2019
EPUB
23,00 €

Miten suhtaudut oppimiseen? Osa luottaa siihen, että voi jatkuvasti oppia uutta ja kehittää taitojaan. Toiset pyrkivät ensisijaisesti turvaamaan jo hankkimaansa osaamista. Jotkut taas pelkäävät epäonnistumista niin, etteivät uskalla kokeilla uutta.

Oppiminen on parhaimmillaan luonteva osa työtä. Kenenkään puolesta ei voi oppia, vaan kaikki organisaatiossa pitää saada mukaan kehittämiseen. Oppimista kuitenkin voi ja kannattaa tukea. Kukaan ei opi tyhjiössä, vaan jokainen työryhmän jäsen vaikuttaa muiden oppimiseen.

Oppiminen työssä tarkastelee oppimista kolmen eri yrityksen näkökulmasta ja pureutuu myös ketterän oppimisen nurjaan puoleen. Nykypäivän työelämässä ihmiset pääsevät ja joutuvat oppimaan koko ajan uutta. Miten tämä tehdään tehokkaasti ja mielekkäästi?

Kirja sopii opetukseen yliopistoihin ja toisen asteen oppilaitoksiin sekä ammattikirjallisuudeksi henkilöstöammattilaisille, esimiehille, kouluttajille, kehittäjille, konsulteille ja ohjaajille.


Katso myös näitä tuotteita